Çaykur Rizespor'un Gerede kampı sona erdi

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bu sene lige yeni çıkan takımlar için çok zor bir sene. İnşallah biz bunu tersine çevireceğiz" dedi. Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Çaykur

Çaykur Rizespor'un Gerede kampı sona erdi
 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bu sene lige yeni çıkan takımlar için çok zor bir sene. İnşallah biz bunu tersine çevireceğiz" dedi.
 
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Çaykur Rizespor, kampın son antrenmanını teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde yaptı.
 
Antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada Gerede kampını değerlendiren Çalımbay, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.
 
Çaykur Rizespor'un Spor Toto Süper Lig'e yeni çıkan bir takım olduğunu hatırlatan Çalımbay, "Kamp olarak iyi geçti. Mükemmel bir şekilde çalıştık. Arkadaşlarımızın katılımı ve çalışması mükemmel ve dört dörtlüktü. Sadece transferde tam istediğimiz şekilde arkadaşlarımızın hepsini buraya getirtemedik. Eksiklerimiz var. İnşallah onları da kısa sürede halledeceğiz" diye konuştu.
 
Ligin yeni takımı olarak yeniden bir kadro oluşturmak zorunda kaldıklarını bildiren Çalımbay, yeni oluşturulan kadronun kısa süre içinde kaynaştığını kaydetti.
 
İkinci ligden çıkan takımlar için ilk sezonun çok zor olduğuna dikkati çeken Çalımbay, şunları söyledi:
 
"Bu sene tedbirimizi alacağız ki sıkıntı yaşamayalım. Seneyi iyi bir yerde bitirmek gerekiyor ama bitirmek için de daha önce de söylediğim gibi takviyeler yapmak gerekiyor. Şimdi 14-15 tane oyuncu almamız gerekiyor. Şu anda 9 tanesini aldık. Geriye 5-6 tane daha oyuncu alıp transfer sezonunu kapatacağız. Bu sene lige yeni çıkan takımlar için çok zor bir sene. İnşallah biz bunu tersine çevireceğiz. İkinci hazırlık dönemi bunun için çok önemli. Onu iyi bir şekilde bitirebilirsek eksiklerimiz de gelirse o zaman olumlu bir şekilde lige başlarız."
 
Yarın PTT 1. Lig takımlarından Boluspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Çalımbay, Avusturya kampında da 4 önemli takımla hazırlık maçı yaparak lige başlamayı hedeflediklerini belirtti.
 
  Hazırlık maçlarının takımın durumunu görmek açısında çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, şöyle devam etti:
 
"Yarın Bolsuporla bir hazırlık maçı oynayacağız. Ondan sonra da kampımızı bitireceğiz. Birkaç arkadaşımızın sakat olması, az adamımızın olması yarınki maç için biraz sorun olacak ama inşallah iyi şekilde oynayacağız. İlk hazırlık dönemimizi tamamlayacağız. Eksiğimiz var sakatlarımız da olduğu için bu maçta takımı tam göremeyeceğiz. İkinci etap kampımız da 4 tane çok önemli takımla maç oynayacağız. Eksikliklerimizi orada yüzde 100 tamamlamamız gerekiyor ki takımımızı görelim ve lige tam hazır şekilde çıkalım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor