Çaykur Rizespor'dan yalanlama!

Çaykur Rizespor Kulübü'nün hiçbir kulüp ile problemi bulunmadığı açıklandı.Bugün bazı basın organlarında hafta sonu oynanacak Bursaspor maçı öncesi “Bursaspor ile Çaykur Rizespor takımlarının karşılıklı deplasmanlara seyirci göndermemesi gerektiği” yönünd

Çaykur Rizespor'dan yalanlama!

Çaykur Rizespor Kulübü'nün hiçbir kulüp ile problemi bulunmadığı açıklandı.

Bugün bazı basın organlarında hafta sonu oynanacak Bursaspor maçı öncesi “Bursaspor ile Çaykur Rizespor takımlarının karşılıklı deplasmanlara seyirci göndermemesi gerektiği” yönünde çıkan haberler üzerine kulüp tarafından yazılı bir basın açıklama yapıldı.

Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah’ın imzasını taşıyan açıklamada, “Çaykur Rizespor kulübümüzün, diğer hiçbir kulüp ile arasında ne geçmişten gelen, ne de günümüzde mevcut bir problem yoktur, olamaz da. Buna istinaden; herhangi bir takım ile karşılıklı olarak deplasmana seyirci götürülmemesi gibi bir düşünce içinde olmamız da düşünülemez. Spor Toto Süper Lig"deki 17 rakip takımımızın tamamının taraftarlarını, Rize"deki maçlarda geleneksel Rize misafirperverliği içinde ve fair play ruhuna uygun olarak misafir etmekten her zaman mutluluk duyarız. Yine, aynı şekilde 17 rakip takımımızla deplasmanlarda oynayacağımız maçlara, arzu eden taraftarlarımızın takımımızı, misafir takım tribünlerinden desteklemesine de büyük önem vermekteyiz. Geçmişte yaşanmış olaylar hiçbir zaman örnek teşkil edemez. Çaykur Rizespor camiası olarak fair play ruhuna verdiğimiz önemi bir kez daha ve altını çizerek vurgulamak isteriz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor