Çaykur Rizespor'dan Van'a destek

 Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da yönetim kurulu, yarın oynayacakları Konyaspor maçının tüm gelirini Van depremi için başlatılan yardım kampanyasına bağışlama kararı aldı.Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çaykur Rizespor'un bası

Çaykur Rizespor'dan Van'a destek

 Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da yönetim kurulu, yarın oynayacakları Konyaspor maçının tüm gelirini Van depremi için başlatılan yardım kampanyasına bağışlama kararı aldı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, bu maçın gelirini, Van depremi için başlatılan yardım kampanyasına bağışlama kararı aldıklarını belirterek, "Depremzedeler için kulüp olarak üzerimize düşeni yapmak istedik. Konyaspor maçının gelirini, Van depremi için başlatılan yardım kampanyasına bağışlama kararı aldık. Bu maça gelenler takımlarına destek olduğu gibi, Van'daki kardeşlerimize de sahip çıkmış olacak. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız duyduğumuzbugünlerde, taraftarlarımızı Van'a ve takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz'' dedi.

Konyaspor maçının biletleri ise maraton tribünü 20, kale arkası tribünleri 10 ve aile tribünü 5 liradan satışına devam ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler