Çaykur Rizespor’da büyük sevinç

Deplasmanda Gaziantepspor’u mağlup ederek düşme hattındaki en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Çaykur Rizespor’da büyük sevinç yaşandı. Deplasmanda çok iyi futbol oynayarak hak ettikleri galibiyete ulaştıklarını belirten teknik dir

Çaykur Rizespor’da büyük sevinç
Deplasmanda Gaziantepspor’u mağlup ederek düşme hattındaki en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Çaykur Rizespor’da büyük sevinç yaşandı.
 
Deplasmanda çok iyi futbol oynayarak hak ettikleri galibiyete ulaştıklarını belirten teknik direktör Hikmet Karaman, "Gaziantepspor maçında ilk yarıyı önde kapattık. Sonra da rakip beraberliği sağladı. Biz de maçı kazanmak için değişiklikler yaptık. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. Maçı kazanmak için yaptığımız değişikliklerle risk aldık. Tüm kozlarımızı oynadık ve 2-1 kazandık. Risk almadan kazanamazsın" dedi.
 
LAFFERTY’E ÖVGÜ
 
Çok önemli bir 3 puan aldıklarını söylerken bu başarıya oyuncularının imza attığının altını çizen Hikmet Karaman, "Lafferty galibiyet golünü attı. Onun adına çok sevindim. İyi kumaş olduğunu bir kez daha gösterdi. Cezalı oyuncularımdan dolayı Koray'ı orta sahada oynattım. Görev verdiğim süreç içerisinde etkili atağa kalkıp orta sahayı çabuk geçti. Bu da benim çok hoşuma gitti. Oynayarak kendini geliştirmesi lazım" diye konuştu.
 
HEDEF AKHİSAR GALİBİYETİ
 
Aldıkları galibiyetten dolayı çok sevinçli olduğunu dile getiren Hikmet Karaman, son olarak şunları söyledi:
 
"Şehrimizi sevindirdiğimiz için mutluyuz. Elde ettiğimiz 3 puanla ligde kalma adına önemli bir avantaj elde ettik. Şimdi sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçını da kazanıp iyice rahatlamak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor