Çaykur Rizespor İzmir'e gitti

Kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmelerine rağmen, ikinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.Peş peşe puan kayıplarının zirveden uzaklaşmalarına neden olduğunu ifade eden Aydın, ''Artık kötü gid

Çaykur Rizespor İzmir'e gitti

Kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmelerine rağmen, ikinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.

Peş peşe puan kayıplarının zirveden uzaklaşmalarına neden olduğunu ifade eden Aydın, ''Artık kötü gidişe 'dur' demek zorundayız. Göztepe deplasmanında galip gelmek istiyoruz. Artık puan kaybına tahammülümüz yok'' dedi.

Aydın, Göztepe maçı için bugün havayolu ile İzmir'e gittiklerini kaydederek, çalışmalarını maç gününe kadar burada sürdüreceklerini kaydetti. Aydın, takımda sarı kart cezalısı olan Mehmet Al'ın dışında eksik bulunmadığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor