Çaykur Rizespor hedefine ulaştı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut  Ferah, ligde son 4 maçta 10 puan toplayarak hedeflerine ulaştıklarını bildirdi. Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, alt sıraları yakı

Çaykur Rizespor hedefine ulaştı
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut  Ferah, ligde son 4 maçta 10 puan toplayarak hedeflerine ulaştıklarını bildirdi.
 
Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, alt sıraları yakından ilgilendiren  karşılaşmada SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup ederek tehlikeli bölgeden biraz  olsun uzaklaştıklarını belirtti.
 
Son haftalarda başarılı sonuçlar aldıklarını, buna bir yenisini SAİ  Kayseri Erciyesspor karşısında eklediklerini kaydeden Ferah, şöyle devam etti: "Ligde ikinci yarıda deplasmanda oynadığımız son dört maçta mağlup  olmadık. Haftalar geçtikçe üzerine koyarak yolumuza devam ettik. Bu hafta da  haftanın en zor maçlarından birini oynadık. Rakibimizin ligdeki durumu maçın  önemini artırdı. Oyuna kontrollü başladık ve çok pas yaparak rakibimize topla  oynama şansı vermedik. Mücadele gücümüzü artırarak aradığımız golü bulduk.  Rakibin de 10 kişi kalmasıyla iyice rahatlayan takımımız önemli ve kritik  karşılaşmadan üç puan alarak ligde daha rahat pozisyona geldi."
 
Çok zorlu bir maratondan yara almadan kurtulduklarını vurgulayan  Ferah, şunları kaydetti: "Alt sıralarda birlikte mücadele ettiğimiz Eskişehirspor,  Balıkesirspor, Medicana Sivasspor ve SAİ Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarında  ciddi bir performans ortaya koyduk. Bu karşılaşmalarda kaybetmediğimiz gibi  rakiplerimize ikili averaj üstünlüğü sağladık. Ligde son 4 maçta 10 puan  toplayarak hedefimizi gerçekleştirdik. Milli maçlar nedeniyle lige verilen araya  yara almadan girdik. Bir haftalık arayı iyi değerlendirip sakat oyuncularımızın  tam anlamıyla sağlıklarına kavuşmaları için mücadele edeceğiz. Kalan dokuz  haftada iyi oyunumuzu sürdürerek toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp üst  sıralara çıkmak istiyoruz."
 
Ferah, A Milli Takım aday kadrosuna ilk kez çağrılan Eren Albayrak'ın  mili formayı en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını da vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor