Çaykur Rizespor Beşiktaş'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı mücadele Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller 16.

Çaykur Rizespor Beşiktaş'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı mücadele Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller 16. dakikada frikikte Sosa'dan ve 33. dakikada Kerim Frei'den gelirken Rizespor'un tek sayısını 89. dakikada Teddy Chevalier kaydetti.

Çaykur Rizespor'da Deniz Kadah, 20. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 57'ye yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Çaykur Rizespor ise 28 puanda kaldı.

Beşiktaş, erteleme maçında Salı akşamı deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Rizespor ise 26. haftada Akhisar deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler