Çaykur Rizespor ateşle oynuyor!

  Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Antalyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.   Antalya Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada perde 15. dakikada açıldı, Ousmane Viera'nın golüyle Çaykur Rizespor deplasmanda 1-0 öne geçti. Beraberlik sayı

Çaykur Rizespor ateşle oynuyor!
 
Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Antalyaspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.
 
Antalya Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada perde 15. dakikada açıldı, Ousmane Viera'nın golüyle Çaykur Rizespor deplasmanda 1-0 öne geçti. Beraberlik sayısı için saldıran Antalyaspor, 38. dakikada eşitliği sağladı. Kendi yaptırdığı penaltıyı kullanan Danilo, klas bir vuruşla ilk yarının skorunu belirledi.
 
İkinci yarıda karşılıklı ataklarla geçilen karşılaşmanın 81. dakikasında kritik gollerin adamı Ömer Şişmanoğlu sahneye çıktı ve galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu skorun ardından Antalyaspor 27, Çaykur Rizespor ise 25 puanda haftayı tamamladı. 
 
Bu arada Antalyaspor'da Samuel Eto’o ile performansıyla göz dolduran Sakıb cezaları nedeniyle forma giymedi. Rizespor'da ise sezonu kapatan Kweuke kadroda yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler