Çaykur Rize Mersin'de kampa girdi

 Trabzon'dan havayolu ile Adana'ya giden yeşil-mavili kafile, buradan karayolu ile Mersin'e geçerek kampa girdi. Adanaspor maçı hazırlıklarını Mersin İdmanyurdu Tesisleri'nde sürdürecek yeşil-mavili ekibin futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, önlerinde zorlu

Çaykur Rize Mersin'de kampa girdi

 

Trabzon'dan havayolu ile Adana'ya giden yeşil-mavili kafile, buradan karayolu ile Mersin'e geçerek kampa girdi.

 

Adanaspor maçı hazırlıklarını Mersin İdmanyurdu Tesisleri'nde sürdürecek yeşil-mavili ekibin futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, önlerinde zorlu play-off maçları olduğunu belirterek, "İlk iki takım içerisinden Süper Lig'e yükselebilirdik. Ancak son maçta sahamızda kaybederek ayağımıza gelen fırsatı kullanamadık. Play-off maçları ile yükselme şansımız var. Rakibimiz Adanaspor ve ilk maçımız deplasmanda. Adanaspor maçına Mersin'de hazırlanacağız" dedi.

 

Arnavut oyuncu Zeqiri'nin kafilede yer almadığını ifade eden Aydın, "Zeqiri ülkesinin Milli Takım kampına katılacak. Kendisiyle yeniden görüşeceğiz. Mersin'deki kampa katılıp katılmamasına önümüzdeki günlerde karar vereceğiz. Zeqiri dışında takımda eksik yok" diye konuştu.

 

Aydın, play-off maçlarının iki ayaklı ve zor olduğunu vurgulayarak, deplasmanda en iyi sonucu almak için mücadele edeceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler