Çay TV'de bu akşam futbol şöleni

Her hafta pazartesi günleri 21.15 de yayınlanan Trabzonspor’a bakış programında yine ilklere imza atılacak. Halil İbrahim İleli’nin sunduğu Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevat KOL ve Dr.İsmet Eraydın’ın daimi konuk aldığı programda hediye yağmuru var. Gala

Çay TV'de bu akşam futbol şöleni

Her hafta pazartesi günleri 21.15 de yayınlanan Trabzonspor’a bakış programında yine ilklere imza atılacak. Halil İbrahim İleli’nin sunduğu Fotomaç Gazetesi spor yazarı Cevat KOL ve Dr.İsmet Eraydın’ın daimi konuk aldığı programda hediye yağmuru var. Galatasaray karşısında üç altın puanı alan 11 altın adamın formaları verilecek. Tolga Zengin, Serkan Balcı,Giray kaçar,Glowacki,Piotr Brozek,Selçuk İnan,Gustava colman,Jaja,alanzinho, Burak Yılmaz ve Umut Bulut formaları kazancak.

Kurtarışları ile kalesinde devleşen Tolga zengin kendi eldivenlerini program için gönderdi. Şanslı bir izleyici programı izleyerek Tolga Zengin’in eldivenlerine sahip olacak..

Programa katılanlar ilk kez piyasaya sürülen ve organik olarak üretilen Üçkale Trabzonspor çayının da sahibi olacak..

Pazartesi akşamı 21.15 de çay tv de başlayacak olan “Trabzonspor’a bakış’ı” izleyip sms yada maille katılmak yetiyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor