Cavcav gerçeği gördü! "A.Yıldırım bir bela..."

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Türk futbolundan çekilmesi gerektiğini savundu ve; “17 kulüp imza topladık. Yabancı futbolcu sınırlaması değişsin diye. Aziz Yıldırım, toplantıya gelmedi. İmza vermedi. O

Cavcav gerçeği gördü! "A.Yıldırım bir bela..."

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Türk futbolundan çekilmesi gerektiğini savundu ve; “17 kulüp imza topladık. Yabancı futbolcu sınırlaması değişsin diye. Aziz Yıldırım, toplantıya gelmedi. İmza vermedi. Oysa 18 kulübün imzası olsa, bu karar Tahkim’e gidecekti. Aziz Yıldırım Türk futbolunun başında bir bela olarak durmaktadır. Bütün kainatın bunu böyle bilmesi gerekir” dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN BAŞINDA BİR BELA OLARAK DURUYOR"
Cavcav, “TFF’nin yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili aldığı kararı kesinlikle tasvip etmiyorum. Ancak TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le görüştüğüm zaman, o dönem Kulüpler Birliği Başkanı olmam itibariyle, bana ‘Bütün kulüplerden imza alın, sonrasında görüşelim’ dediler. Biz 17 kulüp imza vermemize rağmen, bir türlü anlamadığım, şekillendiremediğim Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı olacak sayın Aziz Yıldırım beyefendi ‘Ben imza atmam, böyle bir şeyi kabul etmiyorum’ dedi. En çok sıkıntı çeken Fenerbahçe olduğu halde. Bu husumetin neden gerekçelerini ve Yıldırım’ın yaptığı bu davranışı kesinlikle kabul etmiyorum. Bana göre kesinlikle Aziz Yıldırım Türk futbolunun başında bir bela olarak durmaktadır. Bütün kanatın bunu böyle bilmesi gerekir. Takımlar arasında rekabet olmazsa, futbol seyircisi bulamazsınız. Sayın Aziz Yıldırım, ne hikmetse bir Galatasaray’ı inadına almış. ‘Galatasaray bilmem ne olursa’ diye. Türk futboluna zarar ve ziyan veriyor” diye konuştu.

"ELİMDE YETKİ OLSA AZİZ YILDIRIM’I TÜRK FUTBOLUNDAN İHRAÇ EDERİM"
Cavcav, “Ben Türk futbolunda yetkili bir insan olsam, Aziz Yıldırım’ı bırakın maça girmeyi, Türk futbolunun içerisinden bunu ihraç ederim. Bir daha hiç bir kulüpte ne yönetici ne başkan olarak da bu adama görev vermem. Sadece Fenerbahçe’ye değil, Türk futboluna da zarar verir. Bana zarar vermiş, Galatasaray’a zara vermiş, o önemli değil. TFF Başkanı diyor ki, “18 kulüp imzası olursa, bizim kararımız Tahkim’e gider. O zaman biz Tahkim’in kararını bozamayız’ diyor. Ama maalesef Aziz Yıldırım, bu gerçeğe rağmen imza vermiyor. Fenerbahçe’ni çok değerli seyircilerine sesleniyorum. Bu arkadaşımız gitsin evinde istirahat etsin, eşine çocuğuna baksın ve Türk futboludan o mübarek elini çeksin. Başka bir şey istemiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler