Cavcav buna ne diyecek?

Gençlerbirliği-Trabzonspor maçından sonra İlhan Cavcav'ın maçın ardından yaptığı açıklamada "Trabzonsporlu futbolcular oyuncularımıza satılmış köpekler dedi" ifadesinin yalan olduğu maçın gözlemcisi Kadir Tozlu'nun raporunda "temiz" olarak çıktı.Gençlerbi

Cavcav buna ne diyecek?

Gençlerbirliği-Trabzonspor maçından sonra İlhan Cavcav'ın maçın ardından yaptığı açıklamada "Trabzonsporlu futbolcular oyuncularımıza satılmış köpekler dedi" ifadesinin yalan olduğu maçın gözlemcisi Kadir Tozlu'nun raporunda "temiz" olarak çıktı.

Gençlerbirliği yöneticileri "Olayları maçın gözlemcisine anlattık" şeklinde konuşmasına karşın, Kadir Tozlu'nun federasyona gönderdiği raporda olaylarla ilgili hiçbir ifade yer almaması Cavcav'ın söylemlerinin gerçek dışı olduğunun kanıtı oldu.

Bu da nereden çıktı, Burak, "Şampiyon mu olacaksınız ulan" dedi iddiası sayfa 2'de

BU DA NEREDEN ÇIKTI?

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Trabzonspor'un son dakika golüyle kazandığı karşılaşmanın temsilcisi Candemir Özdemir, Futbol Federasyonu'na gönderdiği raporda Burak'ın, Gençlerbirliği futbolcularının bulunduğu soyunma odasına doğru "Şampiyon mu olacaksınız ulan" diye bağırdığını yazdı.

Özdemir, Burak'ın dışında Trabzonsporlu hiçbir futbolcunun bu olaya karışmadığını ifade etti. "Şampiyon mu olacaksınız ulan" diye sinirli bir şekilde bağıran Burak'ın daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştığını vurgulayan Özdemir, G.Birliği'nin hiçbir futbolcunun bu tepkiye karşılık vermediğini kaydetti.

TOZLU'NUN RAPORU TEMİZ

Bu arada maçın gözlemcisi Kadir Tozlu'nun raporu da "temiz" çıktı. Gençlerbirliği yöneticileri "Olayları maçın gözlemcisine anlattık" şeklinde konuşmasına karşın, Kadir Tozlu'nun federasyona gönderdiği raporda olaylarla ilgili hiçbir ifade yer almaması Cavcav'ın ifadelerinin gerçek dışı olduğunun kanıtı oldu.

Bu şekilde maç sonrası kamuoyuna yansıyan "Trabzonsporlu çok sayıda futbolcu, Gençlerbirliği oyuncularına yönelik olarak ‘satılmış köpekler, şerefsizler' şeklinde bağırdı" iddialarının gerçeği önemli ölçüde yansıtmadığı ortaya çıktı.

Burak'ın ise Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'na gönderilip gönderilmeyeceği durumu bugün netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor