CAS'ı Kaz zannediyorlar!

Şike sürecinde doğrulardan yana olmasıyla Trabzonspor taratarının sevgisini kazanan Erman Toroğlu bugünkü köşesinde yine şikeye değindi. CAS'ı Kaz zannediyolar diyen Toroğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm şöyle;"Size hiç sevmediğim bir şeyi anlatarak başlay

CAS'ı Kaz zannediyorlar!

Şike sürecinde doğrulardan yana olmasıyla Trabzonspor taratarının sevgisini kazanan Erman Toroğlu bugünkü köşesinde yine şikeye değindi. 

CAS'ı Kaz zannediyolar diyen Toroğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm şöyle;

"Size hiç sevmediğim bir şeyi anlatarak başlayacağım. Televizyoncunun ve gazetecinin aradan belli bir süre geçtikten sonra "Ben yazmıştım, ben demiştim" olayına illet olur, sinirlenirim. Şike sürecinde tahmin ediyorum olayların patladığı ikinci geceydi. Telegol yapıyoruz, bizim ekip stüdyoda ben Bodrum'daki evin bahçesindeyim. Manzara harika ama o andaki Türk futbolunun manzarası felaket. Tutuklanmalar peşi sıra geliyor, millet hapislere giriyor, tapeler birbirinin üzerine patlıyor. Programın sonuna doğru Serhat Ulueren bana şu cümleyi yöneltiyor: "Bu işin sonunu nasıl görüyorsun hocam" İki elimi de havaya kaldırarak "Bir sağ, bir sol yol var. Sağ yolda, bu olayların üstüne gidilir, hatalı ve suçlu kimse cezasını çeker, herkes ders alır ve Türk futbolu en az 50 yıl ileri gider. Öbür yol yani sol yol, bu iş sulandıkça sulandırılır, üstü örtülmeye çalışılır, bu işi yapanlar cezaevinden çıkarlar. Üç yıl önce Serhat bana bu soruyu yönelttiğinde ben sol tarafı gösterdim. Yani bu işin bo...nun çıkacağını ve bu işleri yapanların neredeyse ödüllendirilip milli kahraman yapılacaklarını.

Şu andaki görüntü bu ama nerede, Türkiye'de. Peki CAS ne yapıyor? Kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Önce F.Bahçe'nin sonra da Eskişehir ve Sivas'ın cezalarını onadı.F.Bahçe ile beraber Eskişehir ve Sivas da bu işin içinde. Ama bundan sorumlu olanlar hala daha tribünlere oynuyorlar. Hangi mahkemeden karar çıkarsa o mahkeme büyük oluyor, hangi mahkeme reddederse onu dernek pozisyonuna düşürüyorlar. Bizimkiler CAS'la KAZ'ı karıştırıyorlar. CAS'ı KAZ sanıyorlar ama bu KAZ'ın zekası bizim şeytanlardan fazla. Eskişehirspor Basın sözcüsü bu konularda adı geçen Uygun ve Karan'ı mahkemeye veriyormuş.Günaydın, arkadaşlar günaydın. 


Hangi mahkeme isteklerini reddederse onu dernek pozisyonuna düşürüyorlar"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor