CAS taviz vermiyor!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) tanık olarak dinlenen Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun ardından Serdal Adalı'da duruşmadan ayrıldı İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıdan çıkarken kısa bir açıklama y

CAS taviz vermiyor!
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) tanık olarak dinlenen Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun ardından Serdal Adalı'da duruşmadan ayrıldı
 
İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıdan çıkarken kısa bir açıklama yapan Havutçu, "Hep aynı işlerle uğraşıyoruz. Farklı bir durum yok. UEFA Disiplin Komitesi'ne olsun, şimdi bu mahkemeye karşı olsun, hep aynı şeyleri anlattık. Papağan gibi tekrarlayıp duruyoruz. Tanık olarak bizi dinlediler, ifademizi verdik, hayırlısı artık" dedi.
 
Tayfur Havutçu ayrıca, "CAS Mahkemesi de polis fezlekesini birinci planda mı tutuyor?" sorusuna, "Evet" cevabını verdi.
 
"NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK"
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) tanık olarak katılan isimlerden Serdal Adalı da duruşmadan çıktı.
 
İsviçre'nin Lozan kentindeki CAS binasından ayrıldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adalı, "Tek bildikleri bir şey var, polisin hazırladığı fezleke. Sürekli bunun üzerinden gidiyorlar. Defalarca anlatmaya çalışıyoruz. Tape denilen şeylerden oluşan bu fezlekenin asılsız olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bunların parça parça başka konulardan ibaret olduğunu söylemeye çalışıyoruz ama polis fezlekesi ve bu fezleke üzerinden hazırlanmış iddianame sürekli karşımıza çıkıyor. Ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Olayları ve gerçekleri sürekli tekrarlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor