Carvalhal ve arkadaşlarına patladı

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ersan Gülüm, Trabzonspor'u tebrik etti; yardıma gelmediklerini ifade ettiği takım arkadaşlarını isim vermeden eleştirdi..Trabzon kazanmaya geldi ve hak ettiler galibiyeti. 4 forvetle oynadılar. Çok iyi futbol oynadılar Biz de

Carvalhal ve arkadaşlarına patladı

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ersan Gülüm, Trabzonspor'u tebrik etti; yardıma gelmediklerini ifade ettiği takım arkadaşlarını isim vermeden eleştirdi..

Trabzon kazanmaya geldi ve hak ettiler galibiyeti. 4 forvetle oynadılar. Çok iyi futbol oynadılar Biz de öne geçtik ama 4 forvete karşı oynadık. Orta sahaları da destek verdi. Takım olarak oynadılar, hak ettiler galibiyeti.

Top tutamadık takım olarak. İleriye çıkmaya çalıştık ama kime topu atacağımızı bilemedik. Kimse kazanmak istemedi, çok kötü oynadık.

Arkadaşlar birbirlerine yardım etmezse maç kazanılmaz. Kimse de bugün bunu yapmadı. Böyle devam ederse; ne ligde ne Avrupa'da yolumuza devam edebiliriz. Bunun düzelmesi lazım. İyi değil bu gidişat. Benim mevkim sol bek değil ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Sakattım uzun süredir kendime yeni yeni geliyorum.

Arkadaşlar yardım etmezse ben orada yalnız kalırsam... Görüyorsunuz zaten."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor