Cardozo'ya şok! Hastaneye kaldırıldı!

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız golcüsü Oscar Cardozo'nun 20 aylık oğlu Alex, dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı.Yapılan tetkikler sonucu yüksek ateş, akciğer enfeksiyonu ve kulak iltihabı teşhisi konulan küçük Alex, tedavi altına alınırken Trabz

Cardozo'ya şok! Hastaneye kaldırıldı!

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız golcüsü Oscar Cardozo'nun 20 aylık oğlu Alex, dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı.

Yapılan tetkikler sonucu yüksek ateş, akciğer enfeksiyonu ve kulak iltihabı teşhisi konulan küçük Alex, tedavi altına alınırken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Ali Kemal Başaran hastaneye giderek Cardozo ve küçük Alex'i ziyaret etti.

Cardozo, bu ziyaretin kendisine ve ailesine moral verdiğini belirterek, “Ziyaretleri nedeniyle başkanımıza ve asbaşkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

17378-0j7m0o6d.jpg

17378-3z0k2u3w.jpg

17378-4k4r0v7c.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor