Cardozo'nun sakatlığı ile ilgili şok gerçek

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic Cardozo hakkında açıklama yaparken Trabzon'a geldiğinde sakat olduğunu itiraf etti.İşte o açıklamalar;"Cardozo geçen maç 90 dakika oynadı. Dünkü maçta 45 dakika oynadı. Cardozo Trabzon'a geldiğinde fiizksel a

Cardozo'nun sakatlığı ile ilgili şok gerçek

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic Cardozo hakkında açıklama yaparken Trabzon'a geldiğinde sakat olduğunu itiraf etti.

İşte o açıklamalar;

"Cardozo geçen maç 90 dakika oynadı. Dünkü maçta 45 dakika oynadı. Cardozo Trabzon'a geldiğinde fiizksel açıdan hazır değildi ve bir sakatlığı da vardı. Cardozo'yu Trabzonspor 'da oynatmak istediğiniz zaman ona göre bir oyun anlayışı yaratmanız gerekiyor. Takım arkadaşları Cardozo'ya göre oyun oynamalı. Umuyorum ilerleyen zamanda gerekli fizik gücüne yetişecek. Sonrasında teknik konularda daha iyi seviyelere ulaşabilir.

Cardozo yeterince pas alamıyor. Birkaç gün önce özel bir görüşmemiz oldu. Kendisinden özel isteklerde bulundum. Farklı bir takıma geldiğini söyledim Benfica'daki kaliteli takım ortamının burada olmayacağını söyledim. Burada daha gelişmiş bir oyun anlayışı sergilemesi gerektiğini söyledim. Her zaman söylediğim gibi transferlerimiz son günlerde geldi ve bütün uyum ve otomatikleşmiş hamleler çalışmayla gerçekleşecek. Çok şey gelişecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler