Cardozo'nun parasını kim verecek!

Trabzonspor başkanı kendisine yöneltilen sorulara esprili cevaplar verdi.  Basında yer alan Oscar Cardozo haberleriyle ilgili konuşan Başkan, " Bize bir tane değil beş tane Cardozo lazım. bu haberleri yapanlar oyuncuya ödenecek para içinde yardım etseler

Cardozo'nun parasını kim verecek!
Trabzonspor başkanı kendisine yöneltilen sorulara esprili cevaplar verdi.  Basında yer alan Oscar Cardozo haberleriyle ilgili konuşan Başkan, " Bize bir tane değil beş tane Cardozo lazım. bu haberleri yapanlar oyuncuya ödenecek para içinde yardım etseler iyi olur."ifadelerini kullandı.
Başkan, Antalya karşılaşması sonrasında ise transfere hız vereceklerini ve yeni sezona çok iyi bir kadro hazırlayacaklarının sözünü verdi.
 
Öte yandan kendisiyle ilgili son zamanlarda açıklamalarda bulunana Özkan Sümer'e de cevap veren Başkan, " Özkan Sümer'İ başkan yapıyoruz. Sümer'in sözleşmesi bitti bizde yeni sözleşme yapmadık. Kendisine gel sana plaket verelim seni onore edelim fikirlerinden yararlanalım dedik. İki gün süre istedi ve kabul etmedi. Bu kulübü çiftlik olarak kullananlara müsaade etmeyeceğiz."dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor