Cardozo'nun menajeri; Trabzonspor'un teklifi..."

Oscar Cardozo'nun menajeri Aldave, "Trabzonspor devre arasında futbolcum ile yakından ilgilendi ama transfer gerçekleşmedi. Ancak hala teklifleri geçerli" dedi. Portekiz basını Bordo-mavililerin, devre arasında transfer etmek için çaba gösterdiği ama başa

Cardozo'nun menajeri; Trabzonspor'un teklifi..."
Oscar Cardozo'nun menajeri Aldave, "Trabzonspor devre arasında futbolcum ile yakından ilgilendi ama transfer gerçekleşmedi. Ancak hala teklifleri geçerli" dedi.
 
Portekiz basını Bordo-mavililerin, devre arasında transfer etmek için çaba gösterdiği ama başaramadığı Portekizli forveti haziranda renklerine bağlayabileceğini iddia etti
 
Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, Portekiz'de Radio Cardinal'e konuştu.
 
Aldave, "Sanırım haziran, bütün olanakların gündeme gelmesi açısından en iyi zaman. Havuzda şu anda İngiltere, Türkiye, Katar ve İtalya'dan teklifler var. Trabzon'un teklifi hâlâ masada" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor