Cardozo'nun asıl başarısı dışarda!

Trabzonspor'da yönetim sezon başında yabancı transferi konusunda gece hayatına düşkün olmayan ve aile yaşantısı iyi olan futbolculara yönelmişti.Kevin Constant aile ve çocukları ile şehre geldiğinde eğlence konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanması beklenm

Cardozo'nun asıl başarısı dışarda!

Trabzonspor'da yönetim sezon başında yabancı transferi konusunda gece hayatına düşkün olmayan ve aile yaşantısı iyi olan futbolculara yönelmişti.

Kevin Constant aile ve çocukları ile şehre geldiğinde eğlence konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanması beklenmiyor. Asıl sıkıntının Lizbon gibi hızlı bir kentten gelen ve yıldız statüsünde olan Oscar Cardozo ile yaşanabileceği hesaplanıyordu. Fakat Cardozo'nun geldiği günden bu yana gece hayatını hiç arayıp sormaması, izinli günlerinde bile İstanbul'a gitmek yerine şehirde kalması ve tarihi ve turistik yerleri gezip halkla iç içe olması yönetimi rahatlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor