Cardozo Yanal'la kendini buldu

Trabzonpor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesiyle kendini buldu. Yeni oyun sisteminde daha çok topla buluştuğunu belirten Cardozo, Trabzon'da mutlu olduğunu ve tek düşüncesinin gollerine devam

Cardozo Yanal'la kendini buldu

Trabzonpor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesiyle kendini buldu. Yeni oyun sisteminde daha çok topla buluştuğunu belirten Cardozo, Trabzon'da mutlu olduğunu ve tek düşüncesinin gollerine devam etmek olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada 3 gol birden atarak hat-trick yapan Oscar Cardozo, gol krallığı yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinden sonra yeni bir hava kazanan Trabzonspor'da, Yanal'ın gelişi en çok Paraguaylı yıldıza yaradı. En son 2012-2013 sezonunda Portekiz Ligi'nde, Benfica'nın, Sporting Lisbon'u 3-1 mağlup etiği karşılaşmada 3 gol birden atarak hat-tirick yapan yıldız oyuncu, uzun bir aradan sonra aynı başarıyı bordo-mavili forma altında gösterdi. Cardozo'nun gol attığı maçlarda ise Trabzonspor mağlup olmadı.

"YENİ OYUN SİSTEMİNDE TOPLA DAHA ÇOK BULUŞUYORUM"

Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinden sonra topla daha çok buluştuğunu ifade eden yıldız oyuncu, "Önde de rakibe baskı kurduğumuz için top daha çok bizde kalıyor ve önde daha çok kaldığımız için işler iyi gidiyor" diye konuştu.

Cardozo 3 gol atmasıyla ilgili olarak ise, "Daha önce de Portekiz Ligi'nde Sporting Lisbon'a karşı oynadığım bir maçta 3 gol attım. Burada ilk defa attım" ifadelerini kullandı.

Cardozo kendi ülke basınında çıkan 'küçük balık yersem gol atacağım' şeklinde haberler üzerine ise, "Ben böyle bir şey demedim ama ben burada çok mutluyum. Her konuda gerçekten çok mutluyum. Buradan çok memnunum. Tek isteğim gollerime devam edebilmek" şeklinde konuştu.

CARDOZO GOL KRALLIĞINDA İDDİALI KONUMA GELDİ

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, Gençlerbirliği maçında attığı 3 golle birlikte gol krallığı yarışında ise iddialı konuma geldi. UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol atan oyuncu Spor Toto Süper Lig'de ise 8 gol atarak, 9 golü bulunan Teofanis Gekas'ın ardında yer aldı. Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Demba Ba ise 7 golle zirveyi takip etti.

TRABZONSPOR CARDOZO'NUN GOL ATTIĞI MAÇLARDA KAYBETMEDİ

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo'nun gol attığı maçlarda, bordo-mavililer yenilmedi. Cardozo 5 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi.

3. hafta Başakşehir - Trabzonspor: 1-1
6. hafta Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu: 3-1 (1 gol)
7. hafta Trabzonspor-Gaziantepspor: 4-4 (1 gol)
9. hafta Trabzonspor-Torku Konyaspor: 3-2 (2 gol)
11. hafta Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1 (3 gol)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler