Cardozo şut çekmedi

Süper Lig’in en golcü iki oyuncusundan biri olan Oscar Cardozo Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında şut çekmedi.Konya’da oynanan Beşiktaş ve Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe maçlarında şut çekemeyen Cardozo, bu sezon deplasmanda sadece 2 gol atabild

Cardozo şut çekmedi

Süper Lig’in en golcü iki oyuncusundan biri olan Oscar Cardozo Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında şut çekmedi.

Konya’da oynanan Beşiktaş ve Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe maçlarında şut çekemeyen Cardozo, bu sezon deplasmanda sadece 2 gol atabildi. İç sahada ise 10 gol kaydetti.

Trabzonspor maç boyunca 6 şut çekerken Fenerbahçe ceza sahasından sadece 1 isabetsiz şut çekebildi. Trabzonspor diğer 5 şutunu ceza sahası dışından çekerken 3 kez kaleyi bulabildi.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı maçlarda başarılı olamadı.

Bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 9 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik 2 yenilgi alan Trabzonspor sadece Galatasaray karşısında deplasmanda kazanmıştı. (3-0)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor