Cardozo neredeyse aglıyordu...

CARDOZO NEREDEYSE AĞLIYORDU?Trabzonspor taraftarları tribünden bir şarkı söylüyor. Sözleri şöyle; "Haydi geç bütün rakipleri, havalandır fileleri, süslüyor bütün hayalleri, Cardozo'nun o golleri" Cardozo; sahada bu sözleri duyunca tercümanına “benim simim

Cardozo neredeyse aglıyordu...

CARDOZO NEREDEYSE AĞLIYORDU?

Trabzonspor taraftarları tribünden bir şarkı söylüyor. Sözleri şöyle; "Haydi geç bütün rakipleri, havalandır fileleri, süslüyor bütün hayalleri, Cardozo'nun o golleri" Cardozo; sahada bu sözleri duyunca tercümanına “benim simim geçiyor burada taraftar ne söylüyor diye sordu? Tercümanı kendi diline çevirir o sözleri. Cardozo; sözleri duyunca bir anda şok olur ve tüyleri diken diken olur.  Taraftarın bu sözleri üzerine Cardozo; taraftara mesaj yollar. “Eğer siz bana bu kadar destek çıkıyorsanız merak etmeyin bende sizlerleyim ve en kısa zamanda gollere ile başlayacağım.”dediği öğrenildi.

TRABZONSPOR’UN EN BÜYÜK SIKINTISI

Trabzonspor en çok stoper mevkiinde sorun yaşıyor. Öyleki orada görev yapan 4 oyuncu önümüzdeki maçta forma şanı bulamayabilir. Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Papadopoulos ve Mustafa Akbaş'ın sakatlıkları var. Trabzonspor bu sezona sakatlıklar ile başladı. Buna nasıl bir çözüm bulacak henüz belli değil. Vahid hoca stoperde Belkalem ve Medjani’yi sahaya süreceği öğrenildi.

PAPADOPOULOS’A BİR OPERASYON  DAHA

Legia Varşova ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında elmacık kemiği kırılan ardından ise ameliyat olan Yunan futbolcu Papadopoulos'un elmacık kemiğinde çöküntü meydana geldi. Dün tekrar ufak bir operasyon geçiren Papadopoulos'un da bir süre riske edilmeyeceği belirtildi. Bordo-mavili kulüpte ayrıca futbolcular Fatih Öztürk ve Salih Dursun'un da hafif sakatlıkları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor