Cardozo neden kadroda yok?

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, kadroda yaptığı radikal değişimlerin nedenini açıkladı.Taraftarların özellikle Oscar Cardozo'nun yokluğuyla ilgili sorularına cevap niteliğindeki açıklamasında Halilhodzic, yorgunluğun değişimin esas nedeni

Cardozo neden kadroda yok?

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, kadroda yaptığı radikal değişimlerin nedenini açıkladı.

Taraftarların özellikle Oscar Cardozo'nun yokluğuyla ilgili sorularına cevap niteliğindeki açıklamasında Halilhodzic, yorgunluğun değişimin esas nedeni olduğunu belirtti.

İşte Halilhodzic'in açıklamaları;

"1 hafta içinde üçüncü maçımız. Muhtemelen en zor maçımız bu. Yorgunluk olduğu için değişikliğe gittim. Oyuncularım galibiyetin zorunlu olduğunun farkında. Galibiyet serisinin bizim için olumlu olduğunun farkında oyuncular. Bu akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz. Geöçen maçlarda forma şansı veremediğim oyuncuların nasıl oynayacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum."

"ÇALIŞMALARIMIZA MORAL GELDİ"

"Biliyorsunuz kazandığınız zaman moraller düzeliyor. Çok zor zamanlar yaşadık. Herkes benden bir şekilde mucize bekliyordu, bir takım oluşturabilmem için. Zorluklar yaşadım. Ben de bir gün her şeyin düzeleceğinin, çok iyi olacağının farkındaydım. Trabzonspor'da iki ay içerisinde çok zorlukla karşılaştım. Şimdi daha iyiyiz. Birçok oyuncu Vahid Hoca ile nasıl çalışmaları gerektiğinin farkındalar. Birkaç galibiyetle çalışmalarımıza moral geldi. Çok acil bir şekilde konular olduğu için sezon başında zorluklar yaşadık. Bazı alışılmışın dışındaki değişiklikler zaman aldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor