Cardozo ne zaman gelecek?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, prensipte anlaşmaya vardıkları Oscar Cardozo’yu özel uçakla Trabzon’a getirecek.Trabzonspor’un yeni sezon öncesi flaş bir şekilde Benfica’dan 5.6 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardığı Paraguaylı forve

Cardozo ne zaman gelecek?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, prensipte anlaşmaya vardıkları Oscar Cardozo’yu özel uçakla Trabzon’a getirecek.

Trabzonspor’un yeni sezon öncesi flaş bir şekilde Benfica’dan 5.6 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardığı Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Portekiz’e gidecek. Yarın İstanbul’dan gelecek olan özel uçağa Avusturya’da binecek olan Hacıosmanoğlu, buradan kurmaylarıyla birlikte Portekiz’e geçecek. Burada Cardozo ile son bir görüşme yapacak olan Hacıosmanoğlu, ardından özel uçakla futbolcuyu alıp Trabzon’a getirecek. Salı veya Çarşamba günü oyuncuyu Trabzon’a getirecek olan Hacıosmanoğlu’nun sürpriz bir isimle daha temas halinde olduğu belirtildi. Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar da, havalimanında Cardozo’yu coşkulu bir şekilde karşılamak için çeşitli organizasyon hazırlıklarına başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor