Cardozo korkusu!

Trabzonspor 2 hafta sonra (19 Şubat'ta) UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Napoli ile karşılaşacak. Avni Aker'de oynanacak karşılaşma öncesi İtalyan basını Trabzonspor'u mercek altına aldı. Özellikle Cardozo'nun formu İtalyanların dikkatini çekerken Erkan Zengin

Cardozo korkusu!
Trabzonspor 2 hafta sonra (19 Şubat'ta) UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Napoli ile karşılaşacak.
 
Avni Aker'de oynanacak karşılaşma öncesi İtalyan basını Trabzonspor'u mercek altına aldı. Özellikle Cardozo'nun formu İtalyanların dikkatini çekerken Erkan Zengin transferinin de ses getirdiği gözlemlendi.
 
Gol krallığında zirvede olan Cardozo için  “Bu Paraguaylı Napoli’nin başına büyük iş açacak. Rafa önlem almazsa, turu Trabzon’da bile bırakabilir” yorumları yapılarak Napoli teknik direktörü Rafael Benitez'e uyarıda bulunuldu.
 
Öte yandan İtalyan temsilcisinin Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya gözlemci göndererek bordo mavili takımı yakından izleteceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor