Cardozo ile özel görüşme!

Alınan başarısız sonuçların ardından oyun planını değiştirmeyi düşünen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, milli arada yıldız oyuncu Oscar Cardozo'yu tam anlamıyla hazır hale getirerek, yeni bir oyun stili oluşturmak istiyor.Spor Toto Süper Li

Cardozo ile özel görüşme!

Alınan başarısız sonuçların ardından oyun planını değiştirmeyi düşünen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, milli arada yıldız oyuncu Oscar Cardozo'yu tam anlamıyla hazır hale getirerek, yeni bir oyun stili oluşturmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor'da eleştiri oklarını üzerine çeken ve kalıp kalmayacağı tartışılan teknik direktör Vahid Halilhodzic, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından yola devam etme kararı alırken, milli ara sonrası yeni bir sayfa açmayı planlıyor.

Ligde ve Avrupa'da işlerin kötü gitmesinin ardından yeni bir oyun stili geliştirmeyi planlayan Boşnak çalıştırıcı, milli arada takımın yıldız oyuncusu Oscar Cardozo'yu tam anlamıyla hazır hale getirerek, oyun planını bu oyuncu üzerine kurmanın hesaplarını yapıyor.

CARDOZO İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Trabzonspor'a geldiği günden beri hazır olmayan ve beklentilere henüz karşılık veremeyen yıldız oyuncu Cardozo, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir araya geldi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı oyuncusundan iyi değerlendirmesini isteyen teknik direktör Vahid Halilhodzic, takımın sıkıntılı günler geçirdiği bu dönemde fiziksel ve teknik yönden kendisini hazır hale getirmesinin içinde bulundukları durumdan çıkmaları adına büyük bir katkısının olacağını belirtti.

Cardozo'dan kendisini biraz daha geliştirmesini beklediğini ifade eden Boşnak çalıştırıcı, yıldız oyuncunun sahada yeteri kadar pas alması için de farklı oyun stratejileri üzerinde duracağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor