Cardozo " Hamsi yiyince gol atacakmışım"

Sezon başında Benfica'dan Trabzonspor'a transfer edilen Oscar Cardozo, A Bola'ya konuştu.Benfica'yı çok özlediğini ifade eden Cardozo, "Luz Stadı’nı, insanları, yakın arkadaşlarımı çok özlüyorum” dedi. Portekiz Ligi'nde lider olan eski takımı için ''Benfi

Cardozo " Hamsi yiyince gol atacakmışım"

Sezon başında Benfica'dan Trabzonspor'a transfer edilen Oscar Cardozo, A Bola'ya konuştu.

Benfica'yı çok özlediğini ifade eden Cardozo, "Luz Stadı’nı, insanları, yakın arkadaşlarımı çok özlüyorum” dedi. Portekiz Ligi'nde lider olan eski takımı için ''Benfica umarım şampiyon olur'' diyen Cardozo, ''Benfica’ya karşı oynadığımı düşünemiyorum. Portekiz'de ise sadece Benfica için oynarım'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a gelmenin kendisi için verilen kötü bir karar olmadığını söyleyen Cardozo, "Aslında değişiklik seven bir insan değilim. Benfica'dan gönderilmeseydim futbol hayatımı Lizbon'da tamamlar ve ömrümün sonuna kadar orada yaşardım. Trabzon'a gelmek ise kötü bir karar olmadı. Zaman zaman zor sıkıntılı ve kafa karıştırıcı günler yaşadım ama yeni bir ülke, yeni bir dil, yeni yemekler ve yeni insanlar... ama insanlar çok iyi, çok çabuk alıştım onlara. Onlar da beni sanki yıllardır tanıyorlarmış gibi davranıyorlar. Burada çay sever oldum. Sokakta yürürken kolumdan tutup işyerlerine oturtup çay içiriyorlar. Ne konuştuğumuzu ben de bilmiyorum ama. Bol bol sırtıma vurup gülüyorlar. Hep küçük bir balıktan bahsediyorlar. Daha zamanı gelmeyen. Onu yemeye başladığımda asıl gollerimi atacağımı söylüyorlar. Bunu da sonra öğrendim" dedi.

*Oscar Cardozo'nun küçük balıktan kastettiği bilindiği üzere Trabzon'da çok sevilen; ''hamsi''

oscar-cardozo-entrevista-abola.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor