Cardozo bomba gibi geliyor

Sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor'da Oscar Cardozo'nun her geçen gün performansını artırması yüzleri güldürdü.Ağrıları tamamen geçen Paraguaylı forvet, antrenmandaki formuyla göz doldurdu. Yapılan çift kale maçlarda golleri ve asistleriyle alkış aldı.

Cardozo bomba gibi geliyor

Sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor'da Oscar Cardozo'nun her geçen gün performansını artırması yüzleri güldürdü.

Ağrıları tamamen geçen Paraguaylı forvet, antrenmandaki formuyla göz doldurdu. Yapılan çift kale maçlarda golleri ve asistleriyle alkış aldı. Savunmadaki arkadaşlarına zor anlar yaşattı. Başakşehir maçında yaşanan olaylar, Halilhodzic’in tribüne gönderilmesi ve beraberlik nedeniyle morali oldukça bozulan Halilhodzic, Cardozo’nun formu sayesinde biraz olsun moral buldu. Metalist Kharkiv maçında ilk 11’de görev yapan ancak sakatlıktan yeni çıktığı için beklenen futbolu sergileyemeyen Paraguaylı forvet, Kasımpaşa karşısında yeniden 11’e dönecek. Vahid Halilhodzic de oyun planını Cardozo’ya göre kuracak. Yıldız futbolcuya kanatlardan daha fazla top gitmesini isteyen tecrübeli teknik adam bu nedenle sol bekte, hücum gücü daha yüksek olan İshak Doğan’a forma verebilir.

Özel idman yapıyor

Başakşehir maçında ağrıları nedeniyle sonradan oyuna giren Paraguaylı forvet, kısa sürede etkisini hissettirdi. Takımının ligdeki ilk golünü penaltıdan kaydetti ve 1 puanı getirdi. Halilhodzic şimdi özel idmanlarla öğrencisinin kondisyon açığını kapatmaya çalışıyor. Şu anda 60-70 dakika arasında sahada kalması önerilen Cardozo’nun iki hafta içinde 90 dakika oynayabilecek düzeye gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler