Çantasını toplasın ve gitsin

Trabzonspor'un Fildişi Sahili oyuncusu Zokora'nın ırkçılık ile suçladığı Emre Belözoğlu hakkında bir yorum da Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, maç sonrası yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuyla ilgili olarak; "Ben bu olaya vicdan gözlüğüyle bakar

Çantasını toplasın ve gitsin

Trabzonspor'un Fildişi Sahili oyuncusu Zokora'nın ırkçılık ile suçladığı Emre Belözoğlu hakkında bir yorum da Rıdvan Dilmen'den geldi.

 

Dilmen, maç sonrası yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuyla ilgili olarak; "Ben bu olaya vicdan gözlüğüyle bakarım ve eğer dediyse, Emre duşunu aldıktan sonra bu işi bırakacak.

 

Dünyadaki örnekleri bilmem ama bu Türkiye'de yaşanan bir şey değil. Zokora böyle bir tacize uğramışsa ve bu nedenle ülkemizden kötü anılarla ayrılacaksa. Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, duşuna aldıktan sonra çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek"şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor