Çanta-para değil maç bileti gördük

Savcı Berk, o düğünde yer alan Vali, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı’nı dinledi.Sivas Valisi Ali Kolat ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp futboldaki şike iddialarıyla ilgili soruşturmada tanık olarak dün ifade verdi.Ali Kolat'ın yanı sıra Sivas e

Çanta-para değil maç bileti gördük

Savcı Berk, o düğünde yer alan Vali, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı’nı dinledi.

Sivas Valisi Ali Kolat ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp futboldaki şike iddialarıyla ilgili soruşturmada tanık olarak dün ifade verdi.

Ali Kolat'ın yanı sıra Sivas eski Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram da önceki gün ifade vermişti.

Şike soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk, Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile iki saat odasında başbaşa kaldı.

Kolat ve Ürgüp savcılıktan birlikte çıktı. Kolat, "Şike soruşturmasıyla ilgili burada değilim. Ziyarete geldim" açıklamasını yaptı.

Odyakmaz'ın avukatları istemişti
Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması için şike iddiaları gündeme geldiğinde, ev sahibi kulübün yöneticilerin parayı Sivas'ta bir otelde yapılan düğünde aldıkları iddia edilmişti.

Bunun üzerine Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın avukatları, "Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Sivas Garnizon Komutanı emekli Tuğgeneral Muammer Bayram gibi isimlerde o oteldeydi. Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ile yemek yendi. Bu kişiler de o düğünde yaşananlara şahittir. Bu isimlerin tanık olarak dinlenilmesini istiyoruz" diye dilekçe vermişti.

Çanta ve para görmedik!
Savcı Mehmet Berk tanık olarak ifadesini aldığı Kolat ve Ürgüp'e, çanta içerisinde verildiği öne sürülen şike parasını sordu.

İkili çanta ve para görmediklerini, birlikte yemek yedikleri davetlilere maç bileti verildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler