Caner'in hareketi insanlık suçu!

Fenerbahçe'den herkes şikayetçi...Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Caner Erkin'in pozisyonunu 'İnsanlık suçu' olarak değerlendiren Başkan Özhas

Caner'in hareketi insanlık suçu!

Fenerbahçe'den herkes şikayetçi...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Caner Erkin'in pozisyonunu 'İnsanlık suçu' olarak değerlendiren Başkan Özhaseki, Erciyessporlu futbolcu bu hareket için savcılığa suç duyurusunda bulunsa, kasti adam yaralamaktan gün bile alabileceği pozisyon olduğunu ifade etti.

DEMEK Kİ BAZI İŞLER YENİDEN BAŞLADI
Dün akşam oynanan Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe maçı esnasında sarı - lacivertli oyuncu Caner Erkin'in pozisyonunun kaçırdığını ama televizyonlarda defalarca izlediğini aktaran Başkan Mehmet Özhaseki, hakemin bu pozisyona kırmızı kart göstermemesini ağır bir dille eleştirdi. 'Caner'in ki normal faul değil insanlık suçu' diyen Başkan Özhaseki, şunları söyledi: "Yerde yatan Erciyessporlu çocuk, futbolcu savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsa kasti adam yaralamaktan gün verirler. Fakat gel gör ki hakemlere Allah selamet versin. Demek ki bazı işler Türkiye'de yeniden başladı. Üç kere tekme atacaksınız, hakem görmeyecek. Hakeme helalı hoş olsun. Hakemim diye de gezsin. Dik dik gezsin. Bunun hesabı sorulur. Yerde yatan futbolcuya üç kere tekme atacak. Hem de hakemin gözü orada iken. Buna müdahale etmeyeceksiniz. O zaman hakemlik yapmayacaksınız. Onu Erciyessporlu futbolcu yapsaydı 30 metreden koşup gelirdi hakem ve sarı kart, kırmızı kart gösterirdi."

TEKME ATANI GÖRMÜYORSAN
Başkan Özhaseki, Erciyesspor'un ne çilelerle bu duruma geldiğini, birçok insanın ve başkanın ciddi emekler verdiğini aktararak, eleştirilerini şöyle devam ettirdi: "Başkan sabaha kadar uyuyamamıştır. Evet Erciyesspor oynadığı oyunla belki galibiyeti hak etmedi. Bu olabilir. Bu ayrı bir şey. Ama siz hakemseniz, adama tekme atanı görmüyorsanız, o zaman aslan gibi bırakıp gidip işinize gücünüze bakarsınız. Erciyesspor ve Kayserispor üzerinde hatalar oluyor."

İNSANIN AKLINA HER ŞEY GELİYOR
"Erciyesspor'un en iyi oyuncusu Konya'da ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü. Fenerbahçe maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Sarı kartlık bir pozisyon bile değildi. Oyuncunun müdahalesi bile yoktu. Ama bu oyuncu ikinci sarı kart ve devamında kırmızı kart görüyor ve bu maçta oynayamıyor. Bir hafta önce haksız yere bir kırmızı kart var ve takım Fenerbahçe ile oynuyor. Bu maçta da kırmızı kartla atılması gereken atılmıyor. İnsanın aklına ne gelir. Her şey gelir. Birileri bu hakkı yiyorsa bunun hesabı da sorulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor