Canalioğlu'ndan Bayraktar'a destek!

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milletvekilliği’nden istifa eden AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın kendine yakışan bir davranış sergilediğini söyledi.Canalioğlu, Bayraktar’ın istifası ile i

Canalioğlu'ndan Bayraktar'a destek!

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milletvekilliği’nden istifa eden AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın kendine yakışan bir davranış sergilediğini söyledi.

Canalioğlu, Bayraktar’ın istifası ile ilgili yaptığı açıklamada “Trabzon için önemli bir arkadaşımızdı. Belediye Başkanlığım döneminde kendisi ile önemli çalışmalar yapmıştık. İstifa etmesi kadar sayın Erdoğan Bayraktar’ın Başbakanla ilgili iddiaları da çok ciddi bir olaydır” dedi.

Erdoğan Bayraktar’ın kendi oğlu ile birlikte 2 bakan oğlunun adının karıştığı yolsuzluk operasyonu nedeniyle zor günler yaşadığını belirten Canalioğlu, “Belediye Başkanlığım döneminde kendisi TOKİ Başkanı iken Trabzon’da ilk kentsel dönüşüm projesini başlattık. Kendisine gittiğimde benim kadar heyecanlanmış ve çok kısa sürede Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni başlatmış ve çok kısa sürede tamamlamıştık. Milletvekili seçildikten sonra da konu Trabzon olduğunda iyi ilişkiler içinde olduğumuz bir arkadaşımdı. Onurlu bir davranış yaptı. Masumiyet karinesinden hareketle oğlunun durumu için de yargı sonucunu beklemek gerekir. Sayın Bayraktar’ın istifası Trabzon için bir kayıptır” dedi.

Canalioğlu, Bayraktar’ın iddialarının da çok ciddi olduğuna işaret ederek “İstifasından daha önemli olan Başbakanla ilgili iddialarıdır. Hiçbir AKP’li Milletvekili veya Bakan cesaret edip de Başbakan’ı istifaya davet edemez” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor