Cami dernekleri Waris’in peşinde

Haber61/Haber Servisi - Bordo mavili ekibin 5 milyon euroya Spartak Moskova’dan transfer ettiği Majeed Waris, yabancı sınırlaması nedeniyle istediği süreleri alamıyor.Hatta sol kanatta oynadığı zaman da fazla verimli olamadığını söyleyen 23 yaşındaki forv

Cami dernekleri Waris’in peşinde

Haber61/Haber Servisi - Bordo mavili ekibin 5 milyon euroya Spartak Moskova’dan transfer ettiği Majeed Waris, yabancı sınırlaması nedeniyle istediği süreleri alamıyor.

Hatta sol kanatta oynadığı zaman da fazla verimli olamadığını söyleyen 23 yaşındaki forvet, yine de Türkiye’ye alışmışa benziyor.

Geçtiğimiz günlerde ilginç bir açıklama yapan Müslüman oyuncu, Türkiye’nin Müslüman bir ülke olduğunu söylerken, “Bu yüzden bir cami yapımına katkıda bulunmak harika bir fikir. Bu proje insanlara örnek olacaktır. Cami yapımının bitmesini dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bu isteği Trabzon’da büyük yankı buldu.

Trabzonspor Kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kulübü bu konuda günde en az 2-3 kişinin aradığını ve köyündeki camilere yardım talep ettiklerini söylediler.

Bugüne kadar Waris’in bu isteği için Trabzon’da 25 caminin derneğinden yardım talebi geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor