Çalımbay'ın yerine kim gelecek?

Lige çok iyi başlayan ancak son 15 haftadır galip gelemeyen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay istifa etti.Yönetim geç bile kaldıSon oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sona eren Kayseri Erciyesspor maçı sonrası istifasını yönetime sunan Çalımba

Çalımbay'ın yerine kim gelecek?

Lige çok iyi başlayan ancak son 15 haftadır galip gelemeyen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay istifa etti.

Yönetim geç bile kaldı

Son oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sona eren Kayseri Erciyesspor maçı sonrası istifasını yönetime sunan Çalımbay’ın kararı kabul edildi. Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay yönetimimize istifasını sunmuştur. Yönetim kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde de istifası kabul edilmiştir. Üç dönem kulübümüze hizmet eden ve büyük katkılar sağlayan hocamıza bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluklar dileriz” ifadelerini kullandı.

Vural, Doğan Ve İldiz de Var

Rıza Çalımbay’ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışları başladı. İlk olarak gündeme Milli takım eski teknik direktörü Rizeli Abdullah Avcı geldi. Yeşil-Mavili yönetimin bugün tecrübeli teknik adamla görüşme yapacağı öğrenildi. Abdullah Avıcı’nın yanı sıra listede Yılmaz Vural, Ziya Doğan ve Yücel İldiz isimlerinin de olduğu öğrenildi. Takımı ayağa kaldıracak bir teknik adamı takımın başına getirmekte kararlı olan Yeşil-Mavili yönetim, Cuma günü Gaziantepspor ile oynanacak maça kadar bu sorunu çözmeye çalışacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler