Çalımbay'dan Terim yorumu!

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise futbolcularının Galatasaray maçında ürkek oynamalarından korktuğunu vurgulayarak rakibi gözlerinde büyütmemeleri gerektiğini söyledi. Çalımbay maç hakkında şu açıklamaları yaptı:"Galatasaray maçında golü düşünerek oynamam

Çalımbay'dan Terim yorumu!

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise futbolcularının Galatasaray maçında ürkek oynamalarından korktuğunu vurgulayarak rakibi gözlerinde büyütmemeleri gerektiğini söyledi. Çalımbay maç hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Galatasaray maçında golü düşünerek oynamamız gerekiyor. Rakibi gözümüzde büyütmeden, puan veya puanlarla dönmek için oynamalıyız. En büyük düşüncemiz bu. Galatasaray çok iyi bir ekip. Türkiye'yi Şampiyonlar Lig'inde temsil eden ekip. Seyircisi ile bütünleşince çok daha zor olacak. Tek korkum arkadaşlarımın ürkek oynamaları. Galatasaray maçında golü düşünerek oynarsak sıkıntılı olacağını düşünmüyorum. Her şeyin bilincindeyiz."

"FATİH TERİM’İN İSTİFASI MAÇI ETKİLEMEZ"

Galatasaray’da Fatih Terim’in görevinden alınmasının müsabakayı etkilemeyeceğini ifade eden Rıza Çalımbay, açıklamasına şöyle devam etti:

"Fatih Terim'in durumu Galatasaray'ın kendi içindeki sorun olduğu için gelişmeleri bilmiyoruz. Dışarıdan takip ediyoruz. Böyle bir karar birden bire alınmamıştır. Daha önceden konuşulmuştur. Fatih Terim, Galatasaray'a çok şeyler vermiş bir isim. Ayrılmasındaki mutlaka başka sebepler vardır. Hayırlısı olsun. Fatih Terim, Galatasaray'dan iyi şeyler vererek ayrılıyor. En kutsal yer olan milli takıma gidiyor. Milli takımda Fatih Terim çok önemli maçlar bekliyor. Onu çok önemli maçlar bekliyor. İnşallah çok çok başarılı olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor