Çalımbay'dan hakem isyanı

Trabzonspor Kasımpaşa maçının ardından Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu Hakemlere serzenişte bulunan Çalımbay şöyle konuştu; Takım olarak hem önde hem geride sezon boyunca iyi defans yaptık iyi oynadık. Sezon bpyunca en çok p

Çalımbay'dan hakem isyanı

Trabzonspor Kasımpaşa maçının ardından Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu

Hakemlere serzenişte bulunan Çalımbay şöyle konuştu;

Takım olarak hem önde hem geride sezon boyunca iyi defans yaptık iyi oynadık. Sezon bpyunca en çok pozisyon bulduğumuz maçtı. Ancak kaçırdık olmadı. Burada söylememiz gereken bir şey var oda hakemler için... Devre arası hakem semineri var Del Valle'nin pozisyonunu alıp izlesinler. Yani bu pozisyon güreşte olur. Bir penaltı verince bir daha verilmez mi. Lütfen daha dikkatli olsunlar. İkinci yarıda daha önemli maçlar olacak. Bugün Kasımpaşa'ya yapılan hatalar başka takımlara yapılsa çok farklıdır.

Ben o pozisyona şaşırıyorum. Bu penaltıdır ya biz futbolu bilmiyoruz ya da bazı hakemler. Trabzon takımını da tebrik ediyorum. Çok yetenekli oyuncuları var. Eğer iyi mücadele etmeseydik zor duruma düşerdik. Yeniden söylüyorum lütfen hakem arkadaşlar dikkat etsin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor