Çalımbay: Trabzon çift forvette...!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hakemlerin biraz dikkat etmesi gerekiyor. Herkesin hakkını vermeleri lazım. Trabzon veya herhangi biriyle sıkıntımız yok bizim hakemlerden beklentimiz yok sadece düzgün maç yönetsinler" dedi.Çalımbay, "Bu maç güz

Çalımbay: Trabzon çift forvette...!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Hakemlerin biraz dikkat etmesi gerekiyor. Herkesin hakkını vermeleri lazım. Trabzon veya herhangi biriyle sıkıntımız yok bizim hakemlerden beklentimiz yok sadece düzgün maç yönetsinler" dedi.

Çalımbay, "Bu maç güzel oldu, hatta Trabzon içinde güzel maç oldu dört dörtlük bir performans sergilendi gerçekten. Ama hakemler çok kötü. Oyunun gidişatı gözüküyordu Erhan'a oyun disiplinini bozma dedim. Trabzonspor çift forvete geçince orta saha boş kaldı. Erhan da orayı güzel kullandı, biraz daha dikkatli olabilseydik daha rahat bitirebilirdik maçı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler