Çalımbay: Çok kötü goller yedik!

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 yenildikleri Bursaspor maçına ilişkin, ''Oynadığımız oyun iyi, ama yediğimiz goller kötüydü'' dedi.Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, puan veya puanlar almak için geldikleri Bursa'da rakipleri karşısı

Çalımbay: Çok kötü goller yedik!

Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 yenildikleri Bursaspor maçına ilişkin, ''Oynadığımız oyun iyi, ama yediğimiz goller kötüydü'' dedi.

Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, puan veya puanlar almak için geldikleri Bursa'da rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerine karşın bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Bursaspor'un güçlü bir kadroya sahip olduğunu, ara transfer döneminde dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna kattığını dile getiren Çalımbay, ''Bugün iyi oynadık. Zaman zaman iyi şeyler yaptık ve deplasman takımı gibi oynamadık. Oynadığımız oyun iyi, ama yediğimiz goller kötüydü. Böyle kötü goller yerseniz yenilgiyi de hak edersiniz. Bundan sonraki maçlarda hem oyun hem skor olarak daha iyi şeyler yapmalıyız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler