Cale ve Jaja'dan açıklamalar

Trabzonsporlu futbolcular Cale ve Jaja maç sonrası açıklamalarda bulundu.Cale ilk yarı Gençlerbirliğinin çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, Gençlerbirliği’ni açmayı bildik” İlk yarı Gençlerbirliği kapalı defans oynayarak bizi engelledi am

Cale ve Jaja'dan açıklamalar

Trabzonsporlu futbolcular Cale ve Jaja maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Cale ilk yarı Gençlerbirliğinin çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, Gençlerbirliği’ni açmayı bildik” İlk yarı Gençlerbirliği kapalı defans oynayarak bizi engelledi ama ikinci yarı Engin ve Jaja’nın da oyuna girmesiyle Gençlerbirliği’ni açmayı başardık” şeklinde konuştu. Maçtan sonra açıklama yapan Jaja ise, “Trabzonspor’a alıştım. Herşey zamanla daha iyi olacaktır. Artık her şey rayına girdi. Gerisinin de geleceğini düşünüyorum. Gollerden sonra Alanzinho’ya koşuyorum çünkü o bana çok büyük bir destek. Bir Brezilyalı olarak da çok destek veriyor bana. Ama elimden gelse o sevinçle bütün Trabzonsporlularla paylaşırım bu coşkuyu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor