Cale ve Glowacki kampa katıldı

Trabzonspor'da tüm yabancı oyunculara 2 Ocak'a kadar izin veren Teknik Direktör Şenol Güneş, geciken futbolcuları affetmeyecek. Ancak sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle fazla forma giyemeyen Glowacki, "Ben yeterince dinlendim. Artık çalışmam gerek"

Cale ve Glowacki kampa katıldı

Trabzonspor'da tüm yabancı oyunculara 2 Ocak'a kadar izin veren Teknik Direktör Şenol Güneş, geciken futbolcuları affetmeyecek.

Ancak sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle fazla forma giyemeyen Glowacki, "Ben yeterince dinlendim. Artık çalışmam gerek" diyerek dün akşam kampa katıldı. Hırvat futbolcu Cale de, 2 Ocak'a kadar izinli olmasına karşın, "Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Bu önemli yolda kenetlenmeliyiz" diyerek kampa dahil oldu. Cale ve Glowacki'nin bu davranışı bordo - mavili ekipte beğeniyle karşılandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor