Cale ve Colman konuştu

Trabzonsporlu futbolcular Buca maçı sonrası açıklama yaptı.Trabzonsporlu futbolcu Colman, “İlk 15 dakikada çok pozisyon yakaladık. Birden çok gol atabilirdik ama olmadı, Umut değerlendirdi. Gelen takımlar lider olduğumuz için daha zorlu görüp oynuyorlar.

Cale ve Colman konuştu

Trabzonsporlu futbolcular Buca maçı sonrası açıklama yaptı.

Trabzonsporlu futbolcu Colman, “İlk 15 dakikada çok pozisyon yakaladık. Birden çok gol atabilirdik ama olmadı, Umut değerlendirdi. Gelen takımlar lider olduğumuz için daha zorlu görüp oynuyorlar. Yine de maçı aldık. Daha önceki maçlardan birinde umut bana şunu söyledi. “Golü atmayan oyuncu penaltıyı kullanır diye. Bizde bunu yaptık bu akşam” dedi.

Trabzonsporlu futbolcu Cale ise, “İlk 15 de golü bulunca maçı kolayladık. Buca’yı tebrik etmeli gerçek futbolu sergiledi. Bu maç bizim için kolay olmadı bugünden itibaren önümüzdeki maça bakacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler