Cale: Rekabet beni korkutmuyor

 Cale Antalya kampına 29 Aralık’ta başladıklarını belerterek”   Düşük tempoda başlayan antrenmanlarımızın temposu yılbaşından sonra arttı. Tempo her geçen gün artıyor. Ligin ikinci yarısı zorlu geçecek bizde buna göre hazırlanıyoruz. Antalya kampında çok

Cale:  Rekabet beni korkutmuyor

 Cale Antalya kampına 29 Aralık’ta başladıklarını belerterek”   Düşük tempoda başlayan antrenmanlarımızın temposu yılbaşından sonra arttı. Tempo her geçen gün artıyor. Ligin ikinci yarısı zorlu geçecek bizde buna göre hazırlanıyoruz. Antalya kampında çok iyi çalışıyoruz” dedi

 

AVANTAJ YAKALADIK

Cale ilk yarıyı en yakın rakiplerinin 5 puan önde bitirmelerinin avantaj olduğunu belerterek”  İlk yarıyı 5 puan farkla rakiplerimizin önünde bitirdik. Ancak önümüzde daha 17 maçlık bir periyod  var. Burada yapmamız gereken maç maç değerlendirip zafere adım adım ilerlemek olacak. Tabi burada da rakip takımların da puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

 

TAKIMIN PATRONU GÜNEŞ’TİR

Cale kendilerinin kampa katıldığını ancak diğer yabancıların kampa henüz katılmamalarının kendisini nasıl etkilediğinin sorulması üzerine ise “  Bunla ilgili benim konuşmam doğru olmaz. Takım içersinde disiplini sağlayacak olan kişi hocamız Şenol Güneştir. Takımın tek patronu odur. Bu konularla ilgili kararları o verir.Biz buna yarım yapamayız.  Bizim yapmamız gereken onun tavsiyelerini ve direktiflerini uygulamak”

 

REKABET KALİTEYİ GETİRİR

Brozek kardeşlerden birinin sol bek oynadığının sorulması üzerine Cale “ Bunlar Futbolda bu olağan bir şeydir. Bir takımda aynı pozisyonda en üç futbolcu olur. Bu da rekabeti artırır. Ben yerimi korumak için elimden geleni yapacağım. Gelenlerde formayı almak için çalışacaklardır. Bu rekabetten takım kazançlı çıkar.

 

BASINDAKİ ELEŞTİRİLERİ OKUYAMIYORUM

Basındaki eleştirilerden Türkçe okuyamadığı için haberi olmadığının da altını çizen Cale “Ben Türk oyuncular gibi gazeteleri okuyamadığım için bu eleştirilerden hiç etkilenmiyorum, hatta ilgilenmiyorum. Benim için gazetelerin yazdığından çok hocamın söyledikleri önemli. Hocadan gelen bu özgüven sayesinde her geçen gün daha iyi performans gösterebiliyorum.

Aslına pek bir şey söylemek istemiyorum. Siz burada olumlu yada olumsuz eleştiri yapmak için buradasınız. Hücuma çıkmak konusunda beni eleştiriyorsunuz. Bu sizin görüşünüz. Ama bana maçta verilen görev var. Bu nedenle benim için hocamın söyledikleri ve benden istedikleri önemli.

 

BAŞARI BİRLİKTEN GELDİ

Trabzonspor’u ilk yarıda başarıyla takım için birlikteliğin taşıdığını da sözlerine ekleyen Cale “Zirvede olmamızın en büyük sebebi biz sürekli olarak birlikte mücadele eden bir takım grubuyuz. Geri düşsek bile oyun düzenimizi bozmuyoruz. Maçların birçoğunu son bölümlerde kopartmışız. Bu da asla pes etmediğimizi gösteriyor.

 

FİNAL PASLARI İYİ OLMALI

Hücumda zaman zaman çok gol kaçırdıklarını belirten Cale “Final paslarında daha iyi konsantrasyon bizim işimizi kolalaştırır. Biz çok kolay pozisyon buluyoruz. Forvet hattımız yetenekli oyunculardan kurulu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor