Cale: Heykelimiz dikilse şaşırmam

Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale, şampiyon olmaları halinde heykellerinin dikilmesinin hiç de şaşırtıcı olmayacağını söyledi.Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtlayan Hırvat futbolcu Hrvoje Caleşampiyonluğa inançlarının tam olduğunu ve b

Cale: Heykelimiz dikilse şaşırmam

Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Hrvoje Cale, şampiyon olmaları halinde heykellerinin dikilmesinin hiç de şaşırtıcı olmayacağını söyledi.

Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtlayan Hırvat futbolcu Hrvoje Caleşampiyonluğa inançlarının tam olduğunu ve bunu başarmak için tüm güce sahip olduklarını belirterek, ''Bu tarihi başarıyı elde edersek heykelimizin dikilmesi de hiç şaşırtıcı olmaz'' dedi.

Trabzon'un bir futbolcu için çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden Cale, ''Şimdiye kadar buradaki insan ilişkilerimde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Burada 3 yılımı geride bıraktım ve tüm taraftarlar benim için önemli. Zagrep, doğduğum ve tüm yaşamımı geçirdiğim yer ama Trabzon da hayatımdaki en önemli ikinci durağım'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler