Cale, Gabric telefonla aradı

Şampiyonluk için kalan iki maçını kazanıp, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyen Trabzonspor'da ilginç gelişmeler yaşanıyor...Bordo-mavili takımın sol beki Hrvoje Cale, Ankaragücü'nde kiralık oynayan vatandaşı Gabric'i telefonla arayıp Fenerbahçe maçı

Cale, Gabric telefonla aradı

Şampiyonluk için kalan iki maçını kazanıp, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyen Trabzonspor'da ilginç gelişmeler yaşanıyor...

Bordo-mavili takımın sol beki Hrvoje Cale, Ankaragücü'nde kiralık oynayan vatandaşı Gabric'i telefonla arayıp Fenerbahçe maçına motive etti. Cale, ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor'a gol atan ve Fırtına'nın 2 puan kaybetmesine neden olan Gabric'e "Top sende" dedi.

 

BİR FATİH TEKKE, BİR SEN...

Avni Aker Stadı'nda 1-1 biten karşılaşmada soyunma odalarını bile karıştıran ve Trabzonspor'a dönmek için can atan Gabric'i arayan Cale'nin, arkadaşına "Burada herkes sizin takımın maçı kazanması için dua ediyor.

En güvendikleri isimlerse Fatih Tekke ve sensin. Bize golünü attın. Ama şimdi sıra Fenerbahçe'de... Golünü at, buraya gel ve seneye şampiyon takımın bir parçası olmaya devam et" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler