Caldas'da Teo gündemi

Kolombiya Ligi Liga Postobonda da şampiyon belli oldu. 2 gurup üzerinde oynanan Colombiya liginde oynanan final gurubu maçlarının ardından Once Caldas tarihindeki 4. son 10 yılda üçüncü şampiyonluğunu ilan etti. Final serisinde Deportes Tolima'yı 0-1 ve 3

Caldas'da Teo gündemi

Kolombiya Ligi Liga Postobonda da şampiyon belli oldu. 2 gurup üzerinde oynanan Colombiya liginde oynanan final gurubu maçlarının ardından Once Caldas tarihindeki 4. son 10 yılda üçüncü şampiyonluğunu ilan etti. Final serisinde Deportes Tolima'yı 0-1 ve 3-1 ile geçen Once Calldas’ın Trabzonspor’un Kolombiyalı futbolcusu Teo’yu istediği öğrenildi.

 

Kolombiya basınında çıkan habere göre, son şampiyon Once Caldas Trabzonspor’u bırakıp kaçan Kolombiyalı futbolcu için kısa süre sonra Trabzonspor’un kapısını çalacak.

 

Bilindiği gibi Teo için eski kulübü Atletico Junior Trabzonspor’a Teo’ya karşılık: Baca yı örenmiş ancak red cevabı almıştı.

 

Trabzonspor yönetimi Teo için Kolombiya’dan gelen takas tekliflerine sıcak bakmıyor. Yönetim Teo’nun futbol oynaması için ya Trabzon’a dönmesini yada bu futbolcu için kulübüne ödenen bonservis bedelinin tümünün geri ödenmesini şartını öne sürüyor.

 

Ömer İlker GÜNAYDIN / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor