Çakıroğlu'ndan transfer müjdesi!

UEFA Avrupa Ligi'nde yapılan kura çekiminin ardından Dinamo Minsk / Lokomotiva Zagreb galbi ile oynayacağı kesinleşen Tabzonspor'da asbaşkan Sebahattin Çakıroğlu kurayı yorumladı. Güçlü zayıf ayrımı yapmadıklarını belirten Çakıroğlu bir de transfer müjdes

Çakıroğlu'ndan transfer müjdesi!

UEFA Avrupa Ligi'nde yapılan kura çekiminin ardından Dinamo Minsk / Lokomotiva Zagreb galbi ile oynayacağı kesinleşen Tabzonspor'da asbaşkan Sebahattin Çakıroğlu kurayı yorumladı. Güçlü zayıf ayrımı yapmadıklarını belirten Çakıroğlu bir de transfer müjdesi verdi.

İşte Çakıroğlu'nun açıklamaları

KURA YORUMU

"Bizim için takımın performansı önemliydi. Biz takımdan çok memnunuz. Savaşan bir takım olduk. Her zaman ilk maçlar zor olur. Bireysel olarak ve takım olarak psikolojik olarak zor dönemler geçirdirk. Biz akşam ki maçta 2-2 lik durumda bile hiç sıkıntı yaşamadık çünkü en az 7/8 - 0 lık maçtı. Eksiklerimiz vardı ancak üstüne koyarak gittiğimizi düşünüyorum. Yeni transferlein katılmasıyla daha da iyi olacağız.

TRANSFER MÜJDESİ

Kurada gelen eşleşmede takımlar güçlü. Bizim için güçlü zayıf ayrımı yok. Şuanda geçen yılki takım yonuyor henüz yeni transferlerimiz takıma dahil olmadı. İnşallah iyi bir transfer daha getireceğiz. Direk isim vermektense 3 tane adayımız var bunlardan birini alacağız. Belkide 2 de olabilir birbirine yakın kalitede isimlerin peşindeyiz. Tolga Zengin için ise sadece spekülason yapılıyor. Bize resmi olarak gelen hiçbir şey yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor