Çakıroğlu'ndan bombardıman; TS'de yönetim yok!

Trabzonspor'un yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na açtı ağzını yumdu gözünü. Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'un içine siyaseti soktuğunu söyleyerek, delegeleri göreve çağırdı.İşte Çakıroğlu'nun sert

Çakıroğlu'ndan bombardıman; TS'de yönetim yok!

Trabzonspor'un yönetim kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, bordo-mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na açtı ağzını yumdu gözünü. Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor'un içine siyaseti soktuğunu söyleyerek, delegeleri göreve çağırdı.

İşte Çakıroğlu'nun sert açıklamaları:

"Bizde bir sıkıntı var. Neler olup bittiğini yönetim kurulundan kimse bilmiyor. Ben 2. başkan unvanını başkana geri verdim. Sıradan bir yöneticiyim. Kimse bu bilgilere sahip değil."

"Transferlerin kimin yapacağına dair bir bilgim yok. Kriz filan yok, çünkü Trabzonspor'da yönetim diye bir şey yok. İbrahim Hacısomanoğlu'na taşıyamayacağı bir yük verdik. Ama biz bunu telafi edeceğiz. Devre arası geldiğinde konuşacağız."

"Diyorum ki lütfen 20 kişilik yönetim kuruluyuz. Bizler buraya gelmişsek oturup şapkamızı önümüze koyup, gücümüz nedir, hocamız ne istiyor, ona göre çalışacağız."

"Yönetim diye bir şey yok. Devre arasında ne yapacağımız. Kimi gönderip göndermeyeceğimiz, kimi transfer edeceğimiz, transfer yapacak gücümüzün olup olmadığını kimse bilmiyor."

"Ben yazdıklarımı çizdiklerimi anlamıyor. Ne zaman sizin aracılığıyla konuşsam onu anlıyor. İnanın Trabzonspor'un nereye gittiğini kimseye... Ben bana verdiği görevi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yüzüne çarptım. İbrahim beyin şöyle bir olayı var. Ben yaptım oldu. Öyle bir şey yok."

"Genel sekretere toplantı yapmak üzere dilekçe yazıyorum. Bana düğüne gideceğim isteyen toplantı yapsın deniyor. Trabzonspor'un hali bu. Ben başkanla bunu defalarca paylaştım. Artık konuşacak kelimemiz kalmadı. Hacıosmanoğlu benim için şu an Trabzonspor'un başkanı, giydiği gömlekten dolayı önemli bir adam. Trabzonspor delegelerini sahneye davet ediyorum."

"Trabzonspor ülkücünündür, AK Partili'nindir, CHP'nindir, dincisinindir, ateistin de olabilir. Trabzonlu'nun tek birleştiği noktadır Trabzonspor. Ama muhterem başkan Trabzonspor'u siyasetin içine soktu. Trabzonspor'u doğru yola getirmek için birliğe ihtiyacımız var. Bunu sağlamamız lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor