Çakıroğlu'ndan Barrios müjdesi!

 Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, geçen sezon Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Lucas Barrios transferinde mutlu sona yakın olduklarını, gelecek hafta başına kadar Trabzon’a getirmeyi planladıklarını söyledi.Çakıroğlu, T

Çakıroğlu'ndan  Barrios müjdesi!

 Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, geçen sezon Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Lucas Barrios transferinde mutlu sona yakın olduklarını, gelecek hafta başına kadar Trabzon’a getirmeyi planladıklarını söyledi.

Çakıroğlu, Trabzonspor’un marka değerini artıracak transferler yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

"Herkes Trabzonspor’u konuşacak. Çünkü değerimiz yükseliyor. Bu değeri yükseltmeye devam edeceğiz. Malouda bu anlamda önemli bir transferdi. Lucas Barrios ile görüşmelerimiz sürüyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa bu futbolcuyu gelecek hafta başına kadar Trabzon’a getireceğiz. Malouda kadar ses getirecek bir transfer olduğunu düşünüyoruz. Şu anda çok küçük pürüzleri konuşuyoruz."

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Çakıroğlu, transfer çalışmalarının süreceğini de vurgulayarak şunları söyledi:

"Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte transfer hiçbir zaman bitmez. Mevcut yabancılarımızdan bazılarını göndermek için görüşmelerimiz sürüyor. Sakatlanan futbolcumuz Sapara bize oldukça anlayışlı yaklaştı, kolaylık sağlıyor. Diğer oyuncularımızla da görüşmelerimiz sürüyor. Biz de taraftarız ve takımımızın kadrosunu okurken mutlu olmak istiyoruz. Rakiplerimiz kamp çalışmalarına yeni başladığı anda biz iki maç oynayacağız. Bu yüzden transfer çalışmalarımız da seçici olmaya çalıştık. Onun için geç kaldık ama beklettiğimiz taraftarlarımızı yaptığımız hamleler ile mutlu ettiğimizi düşünüyoruz."

"BÜYÜK ADAMLARIN DENİZİ DE BÜYÜK OLUR"

Çakıroğlu, Beşiktaş’a transferi gerçekleşmeyen kaptan Tolga Zengin’e de sahip çıkarak şöyle dedi:

"O bizim kaptanımız, hala da kaptandır. En büyük değerlerinden biridir. Büyük adamların denizi de büyük olur. Dolayısıyla Tolga gibi büyük bir kalecinin transferinde bu tür gelişmelerin yaşanması normal. O bizim için çok değerli."

"TÜRKİYE’DEKİ FUTBOLU DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Fikstür çekiminin camiaya hayırlı olması dileğinde de bulunan Çakıroğlu, şöyle konuştu:

"Yeni sezonda temiz Türk futbolu anlayışıyla çıktığımız bu yolda artık sahalarda takımların başarıları konuşulsun istiyoruz. Fikstür hayırlı uğurlu olsun. 4 büyüklerden birisi olarak, onlardan biriyle oynayacağımız maçla sezona başlamak bize yakışırdı, öyle de oldu. Temiz Türk futbolu için mücadele edeceğiz. Gelirken, Türkiye’deki futbolu dizayn etmeye geliyoruz, demiştik. Onun için de çalışıyoruz. UEFA’nın kararları da bizim söylediğimiz tarzdadır. Her şey yeşil çimlerin üzerinde olacak."

Çakıroğlu, UEFA’nın verdiği kararlara TFF’nin uymasını beklediklerini de vurgulayarak, “2010-2012 şampiyonluğumuz tasdiklenmiştir. Bundan sonra gelişmeleri yakından takip edeceğiz” diyerek açıklamalarını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler