Çakıroğlu Volkan ve Batuhan için ne söyledi?

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, disiplinsiz hareketleri nedeniyle teknik direktör Mustafa Akçay tarafından kadro dışı bırakılan Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in bordo-mavili kulüp için bir kayıp olmayacağını belirterek, Akçay'ın verm

Çakıroğlu Volkan ve Batuhan için ne söyledi?

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, disiplinsiz hareketleri nedeniyle teknik direktör Mustafa Akçay tarafından kadro dışı bırakılan Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in bordo-mavili kulüp için bir kayıp olmayacağını belirterek, Akçay'ın vermiş olduğu karara saygılı olduklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, disiplinsiz hareketleri nedeniyle Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'in kadro dışı bırakması, bordo-mavili yönetim tarafından olumlu karşılandı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'ın vermiş olduğu kararlara her zaman saygılı olduklarını belirterek, "Hocamız Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'i kadro dışı bırakmakla isabetli bir karar vermiştir. Volkan Şen'in Çaykur Rizespor karşısındaki davranışında ötürü biz yönetim kurulu olarak zaten bir ceza alması gerektiğini belirtmiştik. Hocamızın olaya duygusal yaklaşması ve oyuncuyu kazanma isteği nedeniyle o dönemde bir ceza almadı ve devam etti" dedi.

Batuhan Karadeniz'in takıma kurtarıcı olarak transfer edilmediğini kaydeden Çakıroğlu, "Batuhan Karadeniz'i biz takıma transfer ederken bir kurtarıcı olarak transfer etmedik. İsteğimiz takımda Karadenizli oyuncuların sayısını arttırmaktı ama Batuhan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'un vermiş olduğu bu şansı iyi kullanamadı. Onun gibi yetenekli bir oyuncu için Trabzonspor bir dönüm noktasıydı. Ama o bunu iyi kullanamadı. Trabzonspor için bunlar bir kayıp değil" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler